Infinity Adventure

ZIMSKE AVANTURE

NOVE USPOMENE

ATV PO SNEGU

zbudljiva avantura i jedinstveno iskustvo istraživanja zimskog pejzaža, uživajte u brzim vožnjama na belim prostranstvima.

MOTORNE SANKE

Krenite sa nama u uzbudljivu avanturu motornim sankama kroz snegom okovani Nacionalni park Durmitora i Sinjajevine.

ŠKOLA SKIJANJA

Naučite skijati od nule! Naši instruktori prilagodit će se vašem tempu i osigurati da steknete osnovne vještine sigurnog kretanja na skijama.

TURNO SKIJANJE

Turno skijanje kao adrenalinska avantura spaja strast prema skijanju s istraživanjem divljih i nepristupačnih planinskih terena.

ISTRAŽI DURMITOR S NAMA!

Tim Infinity Adventure ima dugogodišnje iskustvo u kreiranju i vođenju najboljih aktivnosti u prirodi. Naš cilj je organizovati aktivan odmor baš prema vašim željama i predstaviti vam prelepi Durmitor u najboljem svetlu.

Nalazimo se u Žabljaku, a naše avanture uključuju prevoz, opremu, vodiče, osiguranje, hranu, kao i sve ostalo što vam je potrebno da se predate i u potpunosti uživate u upoznavanju naše planine.

Dođite da zajedno pomjerimo granice!

Iskustva naših posjetilaca

Proveli smo se nezaboravno! Zaista hvala celom timu, jako ljubazno osoblje, veoma profesionalno. Prevazišli smo svoje strahove i uživali u prirodi!

Marko Milošević Srbija

Best experience. Guides are fantastics and very helpful. The landscape is amazing. It was the first time for me and I had a lot of fun. See you again soon!

Kieran Hughes Jakarta

Recommendation, you must try it! Great tour. Unforgettable experience, nature, kind organizers, and food that you can't stop eating, flavors you remember your whole life.

Dimitri Barinov Rusia