Infinity Adventure

Motorne sanke

Snežna avantura

SNEŽNA INFINITY AVANTURA

Vožnja motornim sankama na Durmitoru

Dobrodošli na Durmitor, gdje se susreću vrhunski snježni pejzaži i adrenalinske avanture! Spremni ste doživjeti vožnju motorima na snijegu na ovom čarobnom planinskom masivu?

Uživajte u čistom zraku, prekrasnim vidicima i ekstremnom doživljaju vožnje motorima na Durmitoru!

*Cene su po sankama, na sanke mogu dve osobe.
**Minimum za realizaciju 1 sanke, osim za celodnevne ture minimum 2 sanke.

MJESTO POLASKA

2 Vučedolska, Žabljak 84220, Montenegro

NIVO SPREMNOSTI

Osnovni

TRAJANJE

1,5h / 2,5h / ceo dan

MJESTA

1-2 osobe na sanci

Vodič?

Da

CIJENA

180 - 350eur

Iskusite uzbudljivu zimsku vožnju

Zaronite u zimski svijet Durmitora vozeći se našim vrhunskim motorima na snijegu. Osjetite snagu motora dok klizite kroz netaknuti snijeg, savladavajući izazovne terene uz pomoć naših iskusnih vodiča.

Neovisno o vašem iskustvu, na Durmitoru ćete pronaći staze koje odgovaraju vašem nivou vještine. Od laganih vožnji za početnike do adrenalinskih ruta za iskusne avanturiste, očekuje vas nezaboravan doživljaj na snijegu.

Doživite brzinu, snijeg i nevjerojatne pejzaže vožnje motorima na Durmitoru.

Oprema: Motorne sanke i kaciga
Profesionalni vodič
Ručak – opciono

Često postavljena pitanja

Vožnja motornim sanjkama na Durmitoru dostupna je osobama starijim od 18 godina, uz pristanak roditelja ili skrbnika za maloljetnike. Nije potrebno prethodno iskustvo, ali sudionici trebaju imati valjanu vozačku dozvolu.

Preporučuje se nošenje tople i vodootporne odjeće, rukavica i čizama, kako biste se zaštitili od hladnoće i snijega. Također, ne zaboravite na kacigu koju ćete dobiti od nas.

Da, vožnja motornim sanjkama na Durmitoru je pristupačna i za početnike. Prije vožnje, pružit ćemo vam osnovnu obuku i smjernice.

Cijena vožnje obično uključuje najam motornih sanjki, opremu, obuku, i vodiča. Detalji se mogu razlikovati ovisno o odabranom paketu.

Preporučujemo nošenje osobnih stvari poput vode, dodatnih slojeva odjeće (ako je potrebno), i fotoaparata kako biste zabilježili svoje avanturističko iskustvo.