Infinity Adventure

Rentiranje opreme

za kanjoning i rafting

INFINITY ADVENTURE NUDI NEZABORAVNO ISKUSTVO!

Iznajmite opremu

Neoprensko odelo: U vodi telo gubi toplotu 25 puta brže nego u vazduhu, što može dovesti do brze hipotermije. S obzirom na to da temperatura vode u reci Tari tokom leta ne prelazi 12 stepeni Celzijusa, neophodno je nositi zaštitno odelo koje može obezbediti toplotnu izolaciju tokom raftinga. Neoprensko odelo funkcioniše tako što propušta malu količinu vode koja se zadržava između tela i odela. Toplota tela greje ovu tanku vodenu barijeru, čime se sprečava prekomerno gubljenje telesne toplote. Pored toga, neoprensko odelo pruža i zaštitu od fizičkih povreda poput ogrebotina i ogrebanih kamenčića, što dodatno povećava sigurnost tokom aktivnosti na vodi.

Čizme: Dizajnirane su da pruže sličnu funkcionalnost kao neoprensko odelo, ali specifično za stopala. One omogućavaju održavanje toplote u nogama, što je posebno važno s obzirom na to da su stopala često direktno izložena hladnoj vodi. Takođe, neoprenske čizmice štite noge od oštrih kamenja, školjki i drugih potencijalno opasnih objekata u vodi, što smanjuje rizik od povreda i omogućava sigurnije i udobnije kretanje po neravnom terenu.

Prsluk:Prsluk koji se koristi u raftingu dizajniran je za sportske i profesionalne aktivnosti na vodi, sa ciljem da obezbedi maksimalnu sigurnost u slučaju ispadanja iz čamca. Ovi prsluci su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji omogućavaju plutanje, pomažući da se osoba održi na površini vode čak i u najnepovoljnijim uslovima. Osim što pomažu u održavanju plutanja, prsluci su često opremljeni dodatnim sigurnosnim funkcijama, poput reflektivnih traka za bolju vidljivost i džepova za hitne potrepštine.

Kaciga za rafting: Kaciga je ključni deo opreme za rafting, namenjena zaštiti glave od mogućih povreda. Tokom raftinga, postoji rizik od udarca glavom o stene, drveće ili čak opremu, što može dovesti do ozbiljnih povreda. Kacige su dizajnirane da apsorbuju udarce i pruže optimalnu zaštitu glave, smanjujući rizik od traumatskih povreda. Moderni modeli kaciga često imaju podesive trake i ventilacione otvore za povećanje udobnosti i sigurnosti tokom dužih perioda nošenja.

Oprema za rafting

30 eur / po osobi

Infintity nudi uslugu iznajmljivanja opreme za rafting koja uključuje sve neophodne komade za sigurno i uzbudljivo iskustvo na vodi. Na raspolaganju su kvalitetna Sandiline udobna neoprenska odela i čizme koje će vas zaštititi od hladne vode i povreda tokom vožnje. Naša oprema je redovno održavana i proveravana kako bismo osigurali visok nivo sigurnosti i udobnosti za naše klijente.

  • Kompletno odelo
  • Čizme
  • Kaciga
  • Pojas 

Kontaktirajte nas da rezervišete opremu i spremno dočekate svoju avanturu na vodi!

Oprema za kanjoning

50 eur / po osobi

Vrlo toplo neoprensko odelo debljine 6.5 mm, namenjeno za iznajmljivanje u zahtevnim kanjonima. Da bi se osigurala trajnost, odelo je ojačano Rock ojačanjima otpornim na habanje na koljenima i laktovima. Kapuljača je izrađena od vrlo udobnog 5 mm neoprena sa dvostrukom podstavom i završnom obradom od glide-skin-a za bolju vodonepropusnost oko vrata i lica. Odelo je dvostruko slijepo šiveno i lijepljeno, što zajedno sa preklopom ispod rajsferšlusa i glide-skin završnom obradom na licu i vratu omogućava minimalan ulazak vode u odelo.

  • Kompletno odelo
  • Čizme
  • Kaciga
  • Pojas 

Krojevi i detalji su pažljivo osmišljeni da pruže udobnost u svakoj situaciji i za različite tjelesne građe.