Infinity Adventure

E-MTB ture

E-xplore the mountain

INFINITY ADVENTURE NUDI NEZABORAVNO ISKUSTVO!

E-biciklističke ture po vašoj meri

Planinski biciklizam je odličan način da upoznate prirodu Durmitora i Sinjajevine na čist i ekološki odgovoran način. Bilo da želite vodiča, ili ste zainteresovani za samostalni e-bike rental na Žabljaku, organizovaćemo avanturu krojenu baš po vašoj želji!

MJESTO POLASKA

2 Vučedolska, Žabljak 84220, Montenegro

NIVO SPREMNOSTI

Osnovni

TRAJANJE

Po dogovoru

MJESTA

1 osoba

Vodič?

Da

CIJENA

Od 30 EUR

Rentiraj E-BIKE za nezaboravnu avanturu

  • E-bike rental bez vodiča (1h) 12€

    *cijena po 1 satu

Uživajte u nezaboravnom doživljaju istraživanja Durmitora na ekološki prihvatljiv način. Naša flota e-bicikala omogućava vam da lako savladate različite staze i uzbrdice, istovremeno uživajući u predivnim pejzažima koji se prostiru našim nacionalnim parkom.

S našim GPS uređajima i detaljnim mapama nacionalnog parka, nećete se izgubiti i moći ćete prilagoditi svoju rutu prema vlastitim željama. Pružamo vam sve što vam je potrebno za nezaboravan boravak na Durmitoru.

Rezervišite svoj e-bike već danas i doživite avanturu o kojoj ćete pričati još dugo nakon što se vratite kući.

PLANINSKI BICIKLIZAM U SRCU DURMITORA

Naše Durmitor E-MTB i MTB ture su najbolji način da upoznate ovu prelepu planinu. Najlepši vidikovci, duboka čista jezera i lokalna sela su dostupna na mnogobrojnim biciklističkim stazama u naconalnom parku.

Nudimo različite e-bike ture uz maksimalnu fleksibilnost i podršku našeg e-bike Infinity tima.

Vaše je samo da istražujete, mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Oprema: Električni bicikl i kaciga
Profesionalni biciklistički vodič
Transferi

Transferi do početne lokacije i nazad (za ture koje ne počinju / završavaju se na Žabljaku)

Ručak – opciono

E-MTB i MTB ture sa iskusnim vodičima

Infinity Adventure profesionalci se staraju da vam obezbede najbolje uslove za nezaboravnu biciklističku turu na Durmitoru. Tu su da predlože najbolje staze, adaptiraju plan prema vašim željama, kao i da pruže podršku u slučaju kvara ili probušene gume.

Samostalno istraživanje Durmitora

Nudimo e-bike rental uslugu za sve one koji žele da upoznaju lepote Durmitora u sopstvenoj organizaciji. Pronađite najlepše kutke planine uz našu kvalitetnu e-bike opremu, GPS uređaje i detaljne mape nacionalnog parka.

Često postavljena pitanja

Iznjamljivanje bicikla je moguće u samostalnoj režiji. U tom slučaju morate ostaviti lični dokument kao garanciju (lična karta ili pasoš). Takođe nudimo mogućnost iznajmljivanja navigacionog uređaja sa zapisima staza najpopularnijih mtb tura.
Naravno. Nudimo više mtb tura koja odgovaraju početnicima, a uvek možemo organizovati obilazak koji odgovara vašem nivou vožnje.
Zavisno od destinacije, ture su različitog trajanja. Minimum za celu turu, sve sa prevozom je oko 3 sata. U ponudi imamo i poludnevne mtb ture od 4 sata, kao i celodnevne mtb ture od 8-9 sati.
Minimalni broj osoba za obilazak s vodičem je 2. Ukoliko ste pak sami slobodno nas kontaktirajte – daćemo sve od sebe da organizujemo odgovarajuću turu za vas.
Ručak nije uključen, svaki učesnik treba da ponese hranu i vodu za sebe. Ali ako želite, možemo organizovati ručak u nekom od prelepih tradicionalnih restorana, naravno ukoliko se nalazi na planiranoj mtb ruti.
Pošto je planinski biciklizam ipak zahtevna aktivnost, preporučujemo najmanje 1,5 litar vode po osobi.
U slučaju slabe kiše, obilazak neće biti otkazan, već samo odložen. Obilazak se otkazuje samo u slučaju jake oluje i lošeg vremena.