Infinity Adventure

Vožnja kvadova

E-xplore the mountain

INFINITY ADVENTURE NUDI NEZABORAVNO ISKUSTVO!

ATV AVANTURA

Vožnja kvadova je postala neizostavni deo svake planinske avanture, kao i najbolji način da se obiđu najpoznatije odlike Nacionalnog parka Durmitor. Zbog toga Infinity Adventures nudi nezaboravne ATV Žabljak ture različitog trajanja i sadržaja, krojene specijalno za avanturiste koji žele da iskuse nešto novo.

Ne nudimo iznajmljivanje kvadova bez vodiča, ali kreiramo ture koje će odgovarati svim učesnicima bez obzira na nivo veštine i hrabrosti. Za ATV Kvad ture potrebna je samo dozvola B kategorije.

Odvažite se na osvajanje vrhova surovih, ali vanredno lijepih krševitih planina Crne Gore. Vožnja kvadova omogućava osjećaj pomjeranja sopstvenih granica, koji je na kraju najveća ljepota svakog izazova koji prevaziđemo.

*Minimum za realizaciju 1 kvad. Ture su podložne promeni.

MJESTO POLASKA

2 Vučedolska, Žabljak 84220, Montenegro

NIVO SPREMNOSTI

Osnovni

TRAJANJE

1-1,5h / 2,5-3h

VELIČINA GRUPE

Po dogovoru

Vodič?

Da

CIJENA

od 60 €

Vožnja kvadom na Durmitoru pruža jedinstvenu avanturu kroz očaravajuće pejzaže i netaknutu prirodu planinskog masiva. Kvadovi, često poznati i kao ATV (All-Terrain Vehicle), omogućavaju vam istraživanje različitih vrsta terena, uključujući brdske staze, šumske puteve i slikovite doline.

Uživanje u vožnji kvadom na Durmitoru ima svoj poseban šarm zbog specifičnih karakteristika ovog planinskog područja.

Vožnja KVADOM u srcu Durmitora

Sloboda istraživanja: Kvad avantura na Durmitoru pruža vam slobodu istraživanja netaknute prirode. Kvadovi su dizajnirani da se lako kreću kroz različite vrste terena, omogućavajući vam pristup mestima koja su teže dostupna drugim vozilima.

Netaknuta priroda: Durmitor je poznat po svojoj divljoj i netaknutoj prirodi, a vožnja kvadom omogućava vam da doživite ove predele na jedinstven način. Prolazeći kroz guste šume, prelazeći preko reka i putujući stazama koje vode do vrhova planina, doživljavate nezaboravne trenutke u divljini.

Adrenalinska iskustva: Vožnja kvadom često uključuje vožnju kroz izazovne terene, pružajući dozu adrenalina i uzbuđenja. Brza vožnja i savladavanje prepreka dodaju dodatnu dimenziju avanturi.

Uvijek je pravo vrijeme da sjednete na ATV kvad i odvažite se na osvajanje surovih Durmitorskih pejzaža. Vožnja kvadova budi zabavu i dečiju radost svaki put kada se skrene s puta i kreira neka nova ruta. 

Nudimo veliki izbor vođenih ATV ruta i obilazak jezera, vrhova, vidikovaca, kao i poznatog kanjona rijeke Tare. Pripremite se na pomjeranje sopstvenih granica i kreiranje nezaboravnih uspomena!

ATV avantura na točkovima

Oprema: ATV i kaciga
Profesionalni kvad vodič
Transferi

Transferi do početne lokacije i nazad (za ture koje ne počinju / završavaju se na Žabljaku)

Ručak – opciono

Često postavljena pitanja

KVAD avantura na Durmitoru je jedinstveno iskustvo vožnje kvadom kroz netaknutu prirodu ovog prelepog planinskog područja u Crnoj Gori. Kvadovi su terenska vozila koja vam omogućavaju pristup različitim vrstama terena, pružajući slobodu istraživanja.

Rezervaciju za KVAD avanturu možete obaviti putem naše online platforme ili kontaktiranjem našeg tima direktno. Prilikom rezervacije, odaberite datum, trajanje ture i bilo koje dodatne opcije koje želite, poput vodiča ili dodatne opreme.

Da, vožnja kvadom na Durmitoru je sigurna uz pridržavanje svih bezbednosnih mera. Naši iskusni vodiči će vam pružiti osnovne informacije o vožnji, a obezbedićemo i odgovarajuću opremu, uključujući kacige.

Trajanje KVAD avanture može varirati u zavisnosti od izabrane ture. Standardno, ture obično traju nekoliko sati, ali nudimo i opcije za celodnevne avanture. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim preferencijama.

Ne, prethodno iskustvo u vožnji kvadom nije potrebno. Naši vodiči će vam pružiti osnovne informacije o upravljanju kvadom, čineći ovu avanturu pristupačnom i za početnike.

Ručak nije uključen, svaki učesnik treba da ponese hranu i vodu za sebe. Ali ako želite, možemo organizovati ručak u nekom od prelepih tradicionalnih restorana, naravno ukoliko se nalazi na planiranoj mtb ruti.

Durmitor nudi spektakularne pejzaže uključujući planinske vrhove, šumske puteve, kristalno čiste reke i jezera. KVAD avantura omogućava vam da doživite ove lepote na jedinstven i uzbudljiv način.

Da biste učestvovali u KVAD avanturi, obično morate imati određeni minimum godina. Molimo vas da se konsultujete sa našim timom ili proverite specifične uslove prilikom rezervacije.