Infinity Adventure

Jeep safary – Durmitorski prsten (cena ture)

E-xplore the mountain

INFINITY ADVENTURE NUDI NEZABORAVNO ISKUSTVO!

JEEP SAFARY

Za sve avanturiste koji vole adrenalinske vožnje i istraživanje divljih terena, INFINITY ADVENTURE organizuje nezaboravnu jeep-safari turu oko Durmitorskog prstena. Ova avantura pruža mogućnost da se voze terenskim vozilima poput Land Rovera, Nissana i Toyote, omogućujući vam da doživite uzbudljivu ekspediciju i otkrijete skrivene lepote Durmitora izbliza.

MESTO POLASKA

Po dogovoru

NIVO SPREMNOSTI

Osnovni

TRAJANJE

45-5 sati

VELIČINA GRUPE

4-8 osoba

Vodič?

Da

CIJENA

Od 150 EUR

Planinska JEEP avantura

Iskustvo nije neophodno za učešće. Za realizaciju aranžmana potrebno je najmanje 4 osobe, ili se možete pridružiti već postojećoj grupi. Grupama od preko 15 osoba odobravamo popust. Za decu do 12 godina, cena ture je umanjena za %. Svaki džip prima maksimalno 4 osobe. Satnice su fleksibilne i prilagođavaju se željama i potrebama gostiju. Takođe, ovaj aranžman se može kombinovati ili produžiti sa drugim ponuđenim aranžmanima po dogovoru.

Ova ruta obično obuhvata vožnju kroz planinske puteve i prolaze oko planinskog masiva Durmitora, prolazeći kroz sela, kanjone, jezera i druge prirodne lepote ovog područja.

Durmitorski prsten je popularan među ljubiteljima prirode, avanturistima i ljubiteljima aktivnosti na otvorenom. Vožnja prstenom pruža priliku da se istraže predivni predeli Durmitora, uključujući Nacionalni park Durmitor, kanjon reke Tara, najdublji kanjon u Evropi, kao i jezera poput Crnog jezera koje se smatraju biserima crnogorskih planina.

Osim vožnje, turisti mogu uživati u planinarenju, vožnji bicikla, ribolovu, planinskim stazama i drugim aktivnostima koje INFINITY ADVENTURE nudi. Durmitorski prsten pruža nezaboravno iskustvo za sve posetioce koji žele da istraže netaknutu prirodu i divljinu Crne Gore.

jeep-safari-ture-durmitor