Infinity Adventure

Časovi skijanja

Za sve uzraste

SKIJANJE za sve uzraste

Doživite čaroliju skijanja uz naše stručne instruktore.

Naučite skijati od nule! Naši instruktori prilagodit će se vašem tempu i osigurati da steknete osnovne vještine sigurnog kretanja na skijama. Oprema je osigurana, tako da vam je potrebno samo entuzijazam!

MJESTO ČASOVA

Skijalište Savin kuk

NIVO SPREMNOSTI

Nije potrebna

TRAJANJE

Po dogovoru

VELIČINA GRUPE

Po dogovoru

Instruktor?

Da

CIJENA

30 EUR

Naučite sigurno skijati!

Personalizirani pristup! Ako želite posebnu pažnju ili raditi na specifičnim vještinama, rezervirajte individualne časove sa našim instruktorima prilagođenim vašim potrebama.

Instruktori će podučavati ne samo skijaške vještine već i osnove sigurnosti na stazi. Upoznat ćete se s pravilima i postupcima kako biste maksimalno uživali u svojoj avanturi.

Sve što vam treba! Ako nemate vlastitu opremu, nudimo mogućnost najma kvalitetne skijaške opreme.

Doživite čaroliju skijanja na Durmitoru uz naše stručne instruktore. Prijavite se danas i započnite svoju skijašku avanturu!

Često postavljena pitanja

Prije dolaska na čas, preporučujemo toplu odjeću, rukavice i naočale. Naučit ćemo vas osnovama, stoga nema potrebe za prethodnim skijaškim iskustvom.

Osnovna oprema uključuje skijašku jaknu i hlače, rukavice, tople čarape, kacigu i sunčane naočale. Ako nemate vlastitu opremu, možete je unajmiti kod nas.

Prosječno trajanje časa skijanja je otprilike 1 do 2 sata, ovisno o razini iskustva i odabranoj lekciji.

Naravno! Naši instruktori prilagođavaju lekcije svakom pojedincu, bez obzira na razinu iskustva. Radit ćemo na poboljšanju vaših vještina i samopouzdanja.

Za potpune početnike, preporučujemo seriju od najmanje 3 do 5 časova kako biste stekli osnovne vještine i udobnost na skijama.